If it's right, it's easy!

Lyssnar på up, up and away och är på svinbra humör.. Vi har nämligen varit och signat kontraktet på vår nya lägenhet! Den vi var och kollade på (den enda) för någon vecka sedan.

Helt jävla unbelievable!
Första handskontrakt på en skinfin fyra på helsingborgs finaste område..
4 studenter... whaaat? Fifan vilket flyt vi har alltså!

Känns så jävla nice också att vi bara hade en månads uppsägningstid här, och den nya lägenheten står tom.. Än en gång: whaat? Hur jävla tur hade vi inte där? Så japp, nu flyttar vi om typ 3 veckor. TJAWESOME.

Känner mig lite övertaggad nästan! Men det ska bli så härligt att verkligen installera sig, hänga upp grejer, köpa in grejer, fixa och dona på.. ja det ska bli skitkul! :):)

Och tiden går så jäääkla fort hela tiden, dagarna bara sprudlar iväg och veckorna passerar! Så dessa tre veckor kommer gå på ett fingersnäpp alltså.

Under de här veckorna har jag dessutom lite grejer att göra. Måste fixa bilen, planera hemresan för julen, tenta och skriva ett paper.. Sen flyttar vi den 29:de, och sen börjar praktiken första veckan i dec, sen är det hemfärd och julmys i massor som gäller!
Massa kul som händer dessutom, och tiden kommer bara swischa förbi, snart är det januari, och 3-4 månader till våren!!!! Jeesus, life is good.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0