I'm close even though I'm far away. In time and in space.

Jag tänker på er ibland. Eller ganska ofta faktiskt.
Undrar hur ni har det. Hur ni tänker nuförtiden. Hur ni agerar. Resonerar. Värderar.
Hur ni gör för att hålla ihop. Och hur ni gör för att bli hel igen efter att ni rasat.
Det är med ödmjukhet och i all välmening som dessa tankar ibland snurrar hos mig.

Vi pratar mycket i skolan om ämnen som berör er alla. Och ibland berättar föreläsaren exempel som får mig att tänka på någon speciell av er. Då tänker jag tillbaka och funderar på hur saker och ting ser ut nu om man jämför med den tiden jag kände er. Är ni annorlunda nu? Lyckligare nu? Hittat rätt väg? Rätt stöd? Rätt sätt?

Har livet gett er lika många chanser?
Har ni fått det goda ni ändå förtjänat? Har ni själva insett ATT ni förtjänar någonting?
Så som lycka, kärlek, utveckling och förtroende.

Ibland kan jag tänka att många av er inte riktigt kanske förstår det, eller förstod det då iallafall. Men alla förtjänar vi att vara lyckliga och må bra. Ibland så kan man luska in sig i en jävla massa tråkig karma, but shit fucking happens och det vet vi alla. När man sen fått uthärda sin egen del av det hela och släppt sig själv fri så finns där ute en hel värld att upptäcka. Och vet ni att ibland önskar jag att jag själv kunde ta tag i var och en av era kragar och lyfta upp er och droppa er på en annan kontinent någonstans. Bara för att ni skulle få se hur fantastiskt det är. Och vilka möjligheter som finns.

Allt man behöver när man är vilsen är lite hopp och motivation, gärna någon som tror på en också. Men ibland är det tomt och det finns kanske inte alltid grund att stå på, inget driv att hitta, ingen önskan eller tanke om mål att sträva efter. Så att bara få droppa er någonstans utspritt över världen skulle vara min enda önskan om jag fick tag i en magisk ande. Och någonstans där tänker jag mig att ni hade kunnat lista ut eran väg hem, var ert hem nu än må vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0