Önskar att jag hade råd att överraska er allihop med vackra rosor

Det sprudlar just nu tankar i mitt huvud.
Känner mig så lycklig som har så fantastiska människor i mitt liv. Även om långt ifrån alla bor nära, så har jag dem ändå så nära i mitt hjärta att deras närvaro ändå lyser i min vardag. .

Pratade med en av mina favoritpersoner idag i flera timmar, och ack så mycket inspiration, nya tankar och idéer som dyker upp. Eller nya sätt att se på gamla saker. Människor som har förmåga att vända de mest negativa sakerna till bagatelliserat småtrams eller rent av någonting positivt är någonting jag beundrar och verkligen hoppas att jag själv har i mig också. Det är sådana människor jag vill ha runt om mig. Som är positiva, ödmjuka och ärliga. Sen om man är rolig eller galen eller kommer på fantastiska uttryck som "riksfittor" så är ju det 5 av 5 toasts, bättre blir det ju inte.
Nej men jag är verkligen så glad för de människorna jag på ett eller annat sätt har i mitt liv. Och jag önskar verkligen att jag kunde träffa allihopa oftare. Men det är svårt när de flesta bor 150 bort och några i england och nån i norge. Men ändå, jag har dom ju nära i hjärtat och det får jag va glad för <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0