Fylla, fest och galenskap

Ja, det var RockBitchBoat i ett nötskal!

Jävlar vilken upplevelse det var alltså. Mycket stensköna typer och helt allmänt intressant folk bara. Askön stämning och den typiska festivalkänslan då man är bästis med allt och alla.
Förutom en hjärndöd kompis att dela hytt med. Han behövde man inte vara bästis med.

Det var jag & Liv och hennes pojkvän som for tillsammans, sen delade hans polare hytt med oss också. Och hade det inte varit för mitt helt oroliga tålamod för människor så hade den jäveln haft en klack i ögat eller ett märke av sin egen stålhätta i pannan. Istället åkte hans iphone i väggen och så kläckte jag ur mig en psykologiskt smärtsam förklaring om varför han förtjänar att vara ensam och olycklig för resten av sitt liv.
Nåja, nog om den duden!

Kan inte komma på någonting som var överlägset bäst med hela kryssningen, annat än alla sjukt roliga människor. Och deras kärlek för musiken! Även om jag inte älskade de banden som spelade, så var där en aura som bara så där hängivna fans kan skapa. Och det smittar! Så nu är jag ett fan av Skitarg, trots att det inte alls är mins stil. Haha. Har ju annars lite svårt för målade ansikten på scen och deathmetal skriiiiiiik..

Helgens goda gärning är dock värd att nämna!
Jag kan ha räddat en tjej från gruppvåldtäkt, men det får jag nog aldrig veta.
Lång historia kort: Bruden var så sinnessjukt full att jag inte äns tror det bara var fylla, tog typ 10 sekunder för henne att försöka säga vad hon hette. Och där satt 2 uppenbarligt kåta snubbar i hytten, och de ville att vi andra skulle gå. Men jag satte mig på knä framför tjejen, tog henne i handen och frågade flera gånger om hon ville att jag skulle hjälpa henne därifrån. Hon kunde knappt räcka fram handen till mig, ögonen var i kors och det tog jättelänge innan hon kunde forma nå ord över huvud taget. Tillslut sa hon "nej jag behöver ingen hjälp", och jag frågade kanske 3 gånger till efter det, men hon sa fortfarande nej. Så då kände jag att jag inte kunde göra mer.
Sen kanske 15 min senare så säger min kompis till mig "Huh, fan vad han såg mystisk ut då, bara öppnar dörren och kollar läget i korridoren, sen stänger igen." Och han visste inte vad jag hade sett i hytten tidigare, så direkt han sa det så gick jag dit och bankade på dörren. Tog minst en minut innan dom öppnade och då stod där tre halvnakna killar och såg jävligt påkomna ut. Jag ifrågasatte på en gång, frågade var tjejen var osv. Men fick inga vettiga svar. Gick direkt ner till receptionen och snackade med vakterna som kutade dit direkt dom fick rumsnumret. Sen vet jag inte vad som hände. Och det får jag nog aldrig veta.

Men ja, det är det enda "allvarliga" eller negativa som hänt i helgen, om än VÄLDIGT allvarligt då.
Fan, kände att jag dödade mitt glädjeinlägg här, är nog ingen idé att försöka vända det heller. Jag slutar helt enkelt skriva här och postar en bild eller två istället :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0