Fylla 20 i skåne, rekommenderas!

 
Hade en helt fantastisk födelsedag <3 Blev bättre än jag hade kunnat ana!
Massa skönt folk var här, och det var jättehärlig stäming. Tack allihopa!!
 

Någon pekade på kiruna och kallade det kalmar och sen var det några som kom med dalahästar fastklistrade på sig.. Ja dessa söta skåningar... vad ska man säga? :) <3

Jag hade förberett en quiz i norrlänskt allmänbildande och norrländsk grammatik, delade in oss i 3 grupper och gav vinnande laget en paltmiddag! Hahaha. Många var väldigt skeptiska först, men älskade det när dom smakade! Sen hade jag dessutom torkat renkött som jag bjöd på, och ölkorv ! Så nu fick sig skåningarna en rikitig norrlandsupplevelse! :D

Ja, det blev en toppenkväll, som slutade med att vi turade över till danmark och festade hela natten på Retro, den gigantiska krogen i Helsingör :) Sen åt vi lite fyllekäk och tog båten hem vi 5-6 tiden i morse!

TACK ALLA INBLANDADE FÖR ALLA PRESENTER OCH EN GALET LYCKAD 20ÅRS DAG
VÄRMER MITT HJÄRTA -v-

!

Hahaha... Vilken fantastisk dag alltså...
Driver du med mig?
:D


everybody knows something

Älskar föreläsningarna, älskar diskussionerna.. älskar pluggandet på skolan.
Men detta med att sätta sig ner hemma och läsa 200 sidor fakta och statistik... Det var visst inte lika enkelt.
Känner rätt mycket stress just idag, har mycket jag hade velat göra bort innan tove kommer imorgon, som jag inser att jag inte alls kommer hinna. Som tur är så var det bara lite vardagliga bestyr, plugget kommer jag nog lyckas bli relativt klar med ikväll. Dvs, om jag inte somnar igen nu under nästa försök att ta mig igenom den tvåhundra sidors långa Social rapporten!

Tror att lite (jävligt mycket...) kaffe, lite frisk luft och en tänd lampa kanske kan rädda mig från min överhängade trötthet idag. Eller är det någon som har bättre knep?
 

!

Vi har möblerat om i vårt gigantiska vardagsrum idag, schnyggt va??

 
 
 
Oskar och husse chillar i våra feta snurrfotöljer!
 it's on!

haft en helawesome helg som började med tacomiddagen och balkongmyset i fredags, och fortsatte med förkrök på bryggares studenthem igår och sen utgång på Lila helvetet. Dans, dans, dans. -Behövde verkligen få dansa!

Idag har vi varit jätteflitiga och städat hela lägenheten, gått ut med soporna, dammsugit och skurat toaletterna osv. OCH DISKAT! Ja, nu är det fan fräscht här alltså!  ...det är väl bäst det, tove kommer ju i övermorgon! :D
Hehe, förresten.. dammsugaren, vi samarbetade med mike och tog med oss studenthemmets dammsugare.. hehe. Men vi ska lämna tillbaka den, Promise!


Whats next?
JO. JAG FYLLER JU FÖR FASIKEN 20 NÄSTA HELG.

Såååååå, jag drar till med en rejäl jävla norrlandsfest hemma hos oss, med utklädning och lekar och hela slanten, allt i norrländskt tema ;) Kommer bli leeeeeegen- fucking -daaaaary!
 
 
kommer bli typ såhär spårat

:D


fredagsmys :)

Igår så kom mike, gabija, richard och jocke hit till mig och oskar. Alla hade med sig någon typ av tillbehör till tacos, åså fixade vi en nice tacobuffé i köket, dack öl och chillade på. Tanken var väl från början att vi skulle ut någonstans sen, men blev som det flesta kvällarna nu, att vi ångrade oss och stannade inne istället. Vilket va lika bra!

Seriöst, bädda ner sig under filten i soffan på balkongen, dricka öl, surra och lyssna på akustisk gitarr.... Varför dra på krogen lixom?? haha.
 
 
 
 

Harmoni i decibel

Under hela min tid i england så hade jag en och samma playlist som snurrade, och byggdes på dag för dag.
 
Sen när jag kom hem så gjorde jag en ny playlist och slutade lyssna på englandsmusiken. Nu idag har jag bara låtit den gå på repeat hela dagen. Det är så fascinerande hur man direkt går in i någon form av tids-loop, känner lixom direkt samma känslor jag kände där och får samma sinnestämning. Helt underbart <3
 
Creedence clearwater revival - Born on the bayou

Ville bara dela med mig av det.

hahaha, love it!

 

Ma house yo!


Nu har vi förresten fått vår tredje roomie, Hussein!
En kille från min klass, som också är från "norrland", eller övik då.. men ändå!
Tror att vi blir ett skitbra team vi tre :)

Vi är alltså tre stycken från norrland, jag Boden, oskar Umeå, Husse Örnsköldsvik,
Och ingen av oss har träffat någon annan norrlänning här förutom varandra,
åså bor vi ihop?! Tycker det är awesome!

Vi behåller norrland i vårt krypin här på villatomtsvägen, och har både skåne och danmark utanför!


the wheel is spinning and it's spinning fastMyssöndag hos gabbi med pastamiddag och glass till efterätt :)


I lördags turade vi, vilket innebär att man betalar en enkel biljett och åker till danmark och tillbaka utan att hoppa av båten. Bara det att vi steg på för att köpa ett flak öl och vara kvar på båten tills vi gjort slut på det.... Istället blev vi avkastade.. haha.

Här står jocke, oskar och mike och ber till henke larsson guden!Hannes och oskar dansar, och fick med sig "publiken" på båten, och efter lite hejjande och pepp så körde dom dansen en gång till ;)


Äntligen fått i ordning på rummet. Tycker det känns rätt mysigt!
(har jag förresten sagt att jag har en walk-in closet??....)


Såhär bodde vi de första veckorna, hade inte en enda möbel förutom den uppblåsbara sängen och det lilla ikeabordet :) Men det hade sin charm ändå!


Vardagsrummet från andra vinkeln :) haha.

 

en funderare

Hur kommer det sig att det normala aldrig syns, bortsett från då det står sida vid sida av någonting onormalt?
Hur kommer det sig att problemet ser annorlunda ut beroende på vem som tydliggör det?
Vem har kunskapen och/eller makten att påverka oss, samhället, och bestämma vad som är och inte är normalt? Vem/vilka bygger vår verklighet på, det vi ser och uppmärksammar som normalt?

Konstruktivism, hur vi människor konstruerar vår verklighet och vad det får för följder, det är huvudområdet för vad vi fördjupar oss i just nu i plugget. Hur intressant låter inte det?? :)

Sammanfattning av gårdagen :)

Soffan på balkongen, högtalarna vid dörren, trevligt folk & öl.
Mysfredag!

Kvällsblogg

Tjohej!
Inviger min nya säng inatt, eller mitt rum ö.h.t skulle man kunna säga :)
Känns awesome. Tänkte lägga upp några bilder under morgondagen för att visa hur jag/vi kommit i ordning här i lägenheten.
Dessutom måste jag ju visa min otroligt fräna krukväxt som står i fönstret...... Be patient my friends!

Har för övrigt aldrig varit så exalterad i mitt liv över att få tvätta kläder,
imorgon är det äääääntligen dags, som jag längtat! ;)

Inte tvättat på nästan en månad, och nu är jag verkligen inne på de sista paret sockar,
alla de svarta gina linnena är smutsiga och jag har fått köpa 2 par leggins denna månad för att jag inte kunnat tvätta dem jag har.
SÅ JAAA, det ska bli awesome att inviga tvättstugan imorgon!

Sen ska jag till Amira imorgon och göra henne asball i håret, kommer bli tjawesome, I'm sure!
Nu däremot, nu jäävlar.. ska det sovas gott som satan!


btw..


Normer och normalitet, intersektionalitet, kategorier och subkategorier

Midnattsreflektioner
 
Idag hade vi en föreläsning om intersektionalitet, av Tina Mattson.
Den var helt fantastisk och inspirerade mig till en hel del skrivande.
Det som verkligen fastnade för mig, var just hur bilden av normen faktiskt påverkar oss. Jag har bara tänkt på den som ett abstrakt fenomen, lixom jag vet att den finns där och att vi alla mer eller mindre påverkas av- och strävar mot den. Men att titta på hur den faktiskt påverkar oss som individer (mig, min bästa vän, mina föräldrar osv) och hur vi ser på andra människor genom den; var en relativt ny tankebana för mig.
Hon gav exempel om kategorier och subkategorier, exempelvis kvinnor och kvinnor, män och män. Lixom, att kvinnor är en egen stor kategori, med en viss stereotyp, och som alltså har vissa förväntningar på sig och inte andra. Men sen finns det ju kvinnor som skiljer sig från stereotypen men ändå är kvinnor och därför ingår i kategorin. Alltså en burdus och manhaftig kvinna hör till subkategorin då eftersom hon inte är stereotypisk (inte feminin, slank, blond, försiktig). Och där är ju jag. Ungefär så sken det upp för mig. Och socialt arbete (och normens egna krafter) handlar om att normalisera, och jag är medveten om att jag väldigt lätt snappar upp vad som är förväntat av mig och anpassar mig därefter utan att tänka på det. Typ så som jag väldigt tydligt gjorde på frisörlinjen, där normen var totalt annorlunda i jämförelse med gängkretsarna på högstadiet. Och det faktum att jag lätt snappar upp och tar på mig normen, gör ju att jag bör se till att vara extra medveten om vad normen egentligen ÄR i de sammanhangen jag vistas i, och därmed göra det till ett aktivt och medvetet val- både i mitt framtida arbetsliv och i privatlivet.
Men en intressant tanke som växte fram hos mig i samband med dessa tankebanor var: hur kommer min norm se ut om några månader, då jag bor ihop med två eller tre killar? Jag som redan är ”manhaftig” eller ”mindre feminin i mitt sätt”, hur mycket kommer inte jag ta efter dem, och hur manlig kommer inte jag att uppfattas om ett halvår? Haha. Som om norrlänning i ett skånelandskap inte räcker…

Nej, skämt åsido. Tycker det känns jätteskönt att bo ihop med Oskar nu,
och blir det en eller två grabbar till under samma tak så känns det också bara kul!
- Men det var en intressant tanke.
Och ett tankemönster som kändes rätt nytt för mig. Hela fenomenet med kategorier och subkategorier var väldigt intressant, speciellt hur vi delar in folk i dem och sen upplever det som förvirrande när någon skiljer sig från den norm vi förväntar oss av just den kategorin.

__

För övrigt: Förstå hur underbar utbildning jag valt, som gör att jag känner mig inspirerad att skriva? Jag skriver väldigt mycket privat som är i stil med den här texten, och det faktum att jag nu går i skolan och får läsa om sånna ämnen jag upplever som intressen är ju fantastiskt. Och att jag gör en sån här "reflektion över livet i allmänhet" (som jag brukar beskriva mitt skrivande), ja det skulle kunna tolkas som läxa, eller plugga, på den utbildningen jag nu går. Men jag har inte skrivit den ur det syftet, jag satte mig bara ner som vanligt och skrev bara för att jag fick lust att skriva och detta var vad mina fingrar ville förmedla idag.
Men tekniskt sett så skulle man kunna säga att detta var plugg. Helt otroligt ju :)

trött chey :)

Sådärja!
Äntligen hemma, och äntligen får man slappna av :)

Vi stack till ikea, jag, mike, oskar och linda, och har vandrat omkring där i någon timme, sen var vi väla centrum och shoppade i flera timmar, sen har vi varit till två olika ställen och hämtat möbler och säng.
Fick stressa nå jävulst sen för att hinna lasta ur släpet spurta tillbaka till ikea och lämna tillbaka det till kl 20.00. Vi körde lite lätt olagligt och hann precis in, kl 20.01! Pjuuh..

Sen virrade vi omrking (trots gps:en...) hur länge som helst innan vi slutligen släppt av mike på studenthemmet och hittat en parkering i närheten av vårt hus osv. Men nu jävlar är allt fixat!
Soffan och fotöljerna är på plats i vardagrummet, de två ihopfällbara stolarna står på balkongen och sängarna är på sin plats. Nästan iallafall!

Hur som helst, så var det läge att knäcka en pripps och andas ut.
Fan vilken dag alltså, så jävla mycket som hunnits med!
ÅZUM.

Men böckerna får nog vänta tills imorgon, för nu jävlar är jag trött alltså.
Guten nacht

If it's right, it's easy!

Toppendag som invigdes med en awesome föreläsning om normer och normalitet, sociala problem osv.
ÄLSKAR att allting vi gör i skolan är intressant, men det känns dock helskumt! Jag får lixom gå i skola och studera sånt som jag annars ändå gör på fritiden! Får studietid avsatt till ett personligt intresse, och csn pengar för att leva medan. Sen får jag en examen på köpet om 3½ år, känns nästan för bra för att vara sant!  Dessutom är det gratis i vårt land till skillnad från andra länder.. bara en sån sak. Fan så underbart!

Ja, jag är så jävla nöjd med allt alltså!

Trivs i staden, i klassen, i bostaden, ekonomiskt, framtidsmässigt, kompismässigt, bara trivs helt enkelt.
Och det känns bara så enkelt alltihop, så rätt!

Nåja, det var inte min trygga glädjekänsla som jag egentligen ville förmedla med det här inlägget. Jag ville skryta om att jag motionerat! Jag och Linda stack iväg till Friskis och svettis, som är ett av de större gymmen här i hbg. Och det var fan awesome att gymma igen, var ju verkligen evigheter sedan sist! Så ja, det var grymt lyckat, och jobbigt nå jävulst, men nice! Linda gick dessutom ett idrottsprogram på gymnasiet, så det kändes ju typ som att ha en personlig tränare!


Imorn har vi stora planer, då blir det IKEA (som för övrigt ligger 8 min härifrån...) och handla säng, låna släp osv, sen så ska vi till en dam här i närheten och hämta en soffgrupp vi hittat på blocket! Ska bli så jävla nice med lite möbler fan! ;D
Får se ifall vi hinner förbi väla centrum för lite shopping också, vore ju awesome. Är dock inte så säker på vad grabbarna tycker om det. Vi får väl se!

Nu ska jag lägga mig och läsa, har ännu en föreläsning imorgon. Och jag är förväntasfull!
SEE YA BLÅGG-N


monday for sure

Suttit på skolan och pysslat på med vårt grupparbete sen 11 i morse till typ 18 ikväll.. och knappt någonting blev gjort! haha. Så kan det gå. Kanske lyckas vi bättre imorgon? :)

Hann inte med någon frukost i morse och någon luch på skolan kände jag inte för, så när klockan sen drog iväg mot eftermiddagstimmarna så kurrade magen rätt brutalt. Hann ändå med att gå på stan med mike, oskar och hannes en sväng. Mike behövde en kvinnlig opinion när han skulle shoppa present till flickvännen sin, så tillsammans smiddes finfina planer. 
Hann sen knappt in genom lägenheten så hade jag påbörjat storkoket, blev nå köttfärsgrytor med potäter. Lunchlådor för några dagar frammåt, men framför allt käk till ikväll!

Nu ska det pluggas.
Har massvis.. (läs: MASSVIS!!!!!) att läsa tills imorgon. Så nu dyker jag ner i böckerna, HÖRS!

update

Var ju så brutalt bakis i fredags att jag absolut inte kände för att dricka i helgen och gå på sittningen, ville bara sova och det var allt jag kunde tänka på. Så jag sket i att köpa biljett, och fick bittert ångra det igår då jag fixade lindas hår och vinkade adjö till oskar och hans stiliga kompisar. Jag ville minsann också ta på mig finklänning, höga klackar och komma med galahår!
Menmen, fanns inte så mycket att göra åt saken igår, så istället köpte jag lite gotta och satt hemma och såg serier, skrev och pluggade lite. Kände mig som världens tråkigaste människa, men what the fuck.. Är väl extra taggad på lillördag istället då eftersom jag har nå att ta igen för!

Nu ska jag sätta mig ner och läsa på om bostäder och närservice i sverige, och läsa statistik och Rosengårds ghetto. Inte riktigt vad jag var sugen på just nu, men det är nödvändigt! - Jag är ju serious steve nu när det gäller plugget. SÅ DET SÅ ! ;)

learnt how to surf the waves?

Det är så att just nu känns livet sådär läskigt jävla bra, och jag älskar det, men är samtidigt lite nojjig av vad som finns runt hörnet. Kan som inte låta bli att fundera på hur länge det kommer kännas så här. Förhoppningsvis ett bra tag till. Har mått asgött nu sen i april, och det har hållt i sig i nästan ett halvår alltså. Rätt ovanligt för att vara jag. Men å andra sidan så har man ju flyt ibland, och nu kanske det äntligen håller i sig? Kanske finns där ingenting läskigt runt hörnet, bara mer glädje? I sure hope so!


You set your own limits

 
Efter allt jag varit med om, gjort och sett..
Trots förutfattade meningar och egna förväntningar..

Så står jag här.


Förstahandskontrakt på en 4:a i Helsingborg, där jag bor med en fantastisk snubbe från umeå.
Har redan hittat jättefina människor att omringa mig med, har min egen bil här, och ett konto laddat med sparpengar.
Men framför allt -

Jag pluggar på Lunds universitet.
LUNDS FUCKING JÄVLA UNIVERSITET.
Vet ni hur stolt jag är?


Jag älskar verkligen det faktum att jag gjort det oväntade och verkligen vänt fram och tillbaka och upp och ner på alla människors föväntningar på mig. Verkligen gett en mental bitchslap till dem som aldrig trodde på mig, till dem som gav upp. Framför allt till lärarna som sket i att notera min närvaro när jag tillslut tog tag i skolan och verkligen började gå på lektionerna i slutet av 8:an.

När jag tänker tillbaka på högstadietiden och hur mycket jag faktiskt kämpade sista året för att jobba upp betygen jag hade skolkat bort i ett och ett halvt år.. Ja, när jag tänker på den enorma prestationen jag gjorde, hur jag bara vände upp och ner på mitt liv och bestämde mig för att göra någonting vettigt med det.. Det känns bara så jävla fränt då att det tog mig så långt. Vem hade kunnat ana att jag skulle plugga på Lunds universitet som 19åring? Inte då jag i alla fall. Och inte någon annan heller, kan jag ganska säkert påstå.

Minns bara hur förvånad min familj, vänner och bekanta var då jag kom i på Frisörlinjen. Det var så otippat och så långt i från vad någon hade trott om mig några år tidigare.

Och när jag tänker på gymnasietiden, under de bäcksvarta vintermånaderna i slutet på 2009, då jag pumpat ur all min energi och verkligen kände att botten var nära och att ingenting egentligen såg ut att någonsin ljusna.. Ja, att jag kämpade mig igenom skolan under dom månaderna, och dessutom tog hem MVG i de flesta av mina kurser... Det känns bara så jävla overkligt. Hur lyckades jag? Hur fan gick det till?

Visst, ibland har jag glidit med ganska lätt i olika sammanhang, men när det kommer till mitt livs största prestationer så är det just dessa två perioder av mitt liv som gör mig så oerhört stolt. Jag klarade det. Jag tog mig igenom allting, med livet och hoppet i behåll. Och här står jag idag, och pluggar på ett av världens 100 bästa univeristet. Fatta, att av över 20.000 universitet världen över, så får jag alltså plugga på ett av dom bästa. Ursäkta, men det känns bara så jävla coolt. 
 
 

heroisk insats

Vaknade med panik i morse och kollade klockan, insåg att jag var full som ett ägg igår och däckat direkt jag kom hem med kläderna på, utan att ställa nått larm. Som tur var hade jag inte försovit mig dock. Klockan var halv åtta och jag skulle börja nio. Men när jag ställde mig upp så kände jag hur hela rummet svajja till och att spyan var halvägs uppe. Ja, full var jag fortfarande, och skulle ha redovisning första lektionen. Jippeeeyy!

Så jävla orutinerat alltså. Jag som skulle "ta det lugnt" igår svepte alltså en liter vin på förfesten och köpte alldeles för många 25kronors öl på villan.. Damn it vad jobbigt det plötsligt kändes på morgonen. Huvudet var större än en basketboll och ögonen fan i kors.

Så det blev en fett lång dag. Men det var fan tur att jag vakande full, för hade jag vaknat så bakis som jag sen blev då hade jag aldrig pallat gå till skolan!Ikväll blir det lugna puckar :)
Har lagat lite god mat och käkat nu nyss, och ska väl bara ta det lugnt med nån film ikväll och kanske skypa lite med mamma och visa lägenheten. Men i övrigt så blir det bara sängläge och vila!

whats going on ?

Känner mig gode jävla utpumpad efter dessa två vilda nollnigsveckor, och tro't eller ej men det ska bli skönt med lite lugn och ro nu. Lite vardag och fokus på plugget :)

Fast det är väldigt mycket på gång iallafall!
Som det ser ut nu så får vi en tredje roomie snart, så då blir ju bara det en kul omställning :) Sen ska vi ta nån shoppingsväng ner till väla och gå på ikea och second hand butiker för att hitta möbler och sen kanske få lite ordning på lägenheten :)

Just nu är en uppblåsbar madrass den enda möbeln vi har vi våran fina fyra på 115 kvadrat.. ;)

sen är det massa annat kul inplanerat, bland annat ska vi till danmark och köpa en årsförbrukning öl och sprit, sen så ska jag börja träna på gym, hitta någon förening att engagera mig i och kanske rent av söka lite jobb också!

Så även om tempot lugnar ner sig avsevärt mycket nu när nollningen är över, så är det ändå mycket som händer :) Och de galna studentfesterna på bryggare och vallgatans studenthem lär ju fortlöpa hela terminen, så partajandet stannar ju inte heller upp!

Juste, sen ska jag ju ha tid att träffa en kille också! Känner att jag vill ha någon att kramas med, så förhoppningsvis finns det någon fin skåning här som har manligare stämma än mig haha.. ^^
För dem som gillar brat-typen finns det ju ett jävligt gött utbud av söta skåningar, men för mig som föredrar manligare, mognare och intelligenta snubbar.... med lapin i handen och lössnus. Gärna ett par fräna träskor också! Nej, skämt åsido, men jag har ju insett att killar som pratar allt annat än norrländska är rätt osexiga i min mening.
 

Bilder från våra uppdrag


studielivet drar igång

Nu har plugget börjat!
Igår fick vi i uppgift att läsa 60 sidor ur en engelsk bok, vi hade till idag på oss.
...bara det att halva klassen inte har några böcker.

Ett problem som ger en rätt ihållande stresskänsla faktiskt, men är påväg att lösas!

Hur som helst, kunde ju inte plugga igår så då hängde jag med ut på pubrundan med resten av nollorna. Den här gånger var det dokumentär som var temat, men vår grupp valde att köra vår egen variant och klädde ut oss till "dokument" och skrev ÄR på. Sååå.. dokument-är... Hajjaru?

Sen var det lite partajande både på campus och på krogen, men för min del blev det en tidig kväll. Kände mig rätt ansvarsfull faktiskt som tänkte på att jag skulle befinna mig på skolan 8 på morgonen idag. *klapp på axeln*
 __

Nu idag så är vi några grupper som ska dra en kräftskiva mitt på kullagatan i centrum! Blir spännande att se hur länge vi kan sitta där innan de blåa farbröderna kommer och föser iväg oss. Och för övrigt blir det nog jävligt gött med kräftor!

Sen imorn, då är det avstampet som gäller. Världens jävla fest på villan, (studenternas egna byggnad i princip), och det kommer säkert att spåra iväg as usual! Blir nog svinkul, är taggad till tusen! :)


 

En vecka i Skåne

Och hur går det med skånespråket a.k.a skånskan då?

Ja.. hyffsat.
Bortsett från igår då jag trodde min fadder frågade mig om jag hade extacy,
då hon egentligen sa "Har du någon extra cigg?"

 
haha. Så ja, missförstånd händer.
Men annars så är skånskan här i helsingborg inte så farlig, bara charmig egentligen.

Och än så länge har jag nog inte tagit efter någon dialekt..
Är ju trots allt rätt mån om min norrländska :)
Fast ibland så kommer det nån mening med konstig klang och jag får skratta lite för mig själv.
"Skolle vi iinte öåka beåt?" Råkade jag visst säga häromdagen, och det kändes jävligt flummigt.

Over and out!

BLOWS MY MIND

Jag är så fascinerad över allting hittills. Jag som var så inkörd på att inte alls plugga vidare eftersom jag redan fick en utbilning på gymnasiet, hade inte en jävla aning om vad STUDENTLIV egentligen var. Men nu börjar jag förstå! Det är galenskap, kreativitet, legendariska fester, och snorbilliga öl på pubarna. Sen vars studierna kommer in i bilden ska bli spännande att se...


Önskar att det gick att beskriva hela den senaste veckan, men det känns rätt omöjligt.
Testar med lite bilder för att måla upp känslan först!Danmark, hell yeah säger jag bara. Alla gick lös, och då menar jag verkligen att vi tog "spåra" till en ny nivå. Det var 10 shots för 125 kronor (!!!), såå ni kan ju lista ut resten själv! :D

Sen så har vi ju varit utklädda till åskmoln, turtles, nyhetshallåor och säkert nått mer!
Fest, fest, fest.
It's awesome.

RSS 2.0