heroisk insats

Vaknade med panik i morse och kollade klockan, insåg att jag var full som ett ägg igår och däckat direkt jag kom hem med kläderna på, utan att ställa nått larm. Som tur var hade jag inte försovit mig dock. Klockan var halv åtta och jag skulle börja nio. Men när jag ställde mig upp så kände jag hur hela rummet svajja till och att spyan var halvägs uppe. Ja, full var jag fortfarande, och skulle ha redovisning första lektionen. Jippeeeyy!

Så jävla orutinerat alltså. Jag som skulle "ta det lugnt" igår svepte alltså en liter vin på förfesten och köpte alldeles för många 25kronors öl på villan.. Damn it vad jobbigt det plötsligt kändes på morgonen. Huvudet var större än en basketboll och ögonen fan i kors.

Så det blev en fett lång dag. Men det var fan tur att jag vakande full, för hade jag vaknat så bakis som jag sen blev då hade jag aldrig pallat gå till skolan!Ikväll blir det lugna puckar :)
Har lagat lite god mat och käkat nu nyss, och ska väl bara ta det lugnt med nån film ikväll och kanske skypa lite med mamma och visa lägenheten. Men i övrigt så blir det bara sängläge och vila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0