If it's right, it's easy!

Toppendag som invigdes med en awesome föreläsning om normer och normalitet, sociala problem osv.
ÄLSKAR att allting vi gör i skolan är intressant, men det känns dock helskumt! Jag får lixom gå i skola och studera sånt som jag annars ändå gör på fritiden! Får studietid avsatt till ett personligt intresse, och csn pengar för att leva medan. Sen får jag en examen på köpet om 3½ år, känns nästan för bra för att vara sant!  Dessutom är det gratis i vårt land till skillnad från andra länder.. bara en sån sak. Fan så underbart!

Ja, jag är så jävla nöjd med allt alltså!

Trivs i staden, i klassen, i bostaden, ekonomiskt, framtidsmässigt, kompismässigt, bara trivs helt enkelt.
Och det känns bara så enkelt alltihop, så rätt!

Nåja, det var inte min trygga glädjekänsla som jag egentligen ville förmedla med det här inlägget. Jag ville skryta om att jag motionerat! Jag och Linda stack iväg till Friskis och svettis, som är ett av de större gymmen här i hbg. Och det var fan awesome att gymma igen, var ju verkligen evigheter sedan sist! Så ja, det var grymt lyckat, och jobbigt nå jävulst, men nice! Linda gick dessutom ett idrottsprogram på gymnasiet, så det kändes ju typ som att ha en personlig tränare!


Imorn har vi stora planer, då blir det IKEA (som för övrigt ligger 8 min härifrån...) och handla säng, låna släp osv, sen så ska vi till en dam här i närheten och hämta en soffgrupp vi hittat på blocket! Ska bli så jävla nice med lite möbler fan! ;D
Får se ifall vi hinner förbi väla centrum för lite shopping också, vore ju awesome. Är dock inte så säker på vad grabbarna tycker om det. Vi får väl se!

Nu ska jag lägga mig och läsa, har ännu en föreläsning imorgon. Och jag är förväntasfull!
SEE YA BLÅGG-N


Kommentarer
Postat av: tove

VILL OCKSÅ PÅ IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-09-12 @ 16:14:02
URL: http://coloursofchaos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0