whats going on ?

Känner mig gode jävla utpumpad efter dessa två vilda nollnigsveckor, och tro't eller ej men det ska bli skönt med lite lugn och ro nu. Lite vardag och fokus på plugget :)

Fast det är väldigt mycket på gång iallafall!
Som det ser ut nu så får vi en tredje roomie snart, så då blir ju bara det en kul omställning :) Sen ska vi ta nån shoppingsväng ner till väla och gå på ikea och second hand butiker för att hitta möbler och sen kanske få lite ordning på lägenheten :)

Just nu är en uppblåsbar madrass den enda möbeln vi har vi våran fina fyra på 115 kvadrat.. ;)

sen är det massa annat kul inplanerat, bland annat ska vi till danmark och köpa en årsförbrukning öl och sprit, sen så ska jag börja träna på gym, hitta någon förening att engagera mig i och kanske rent av söka lite jobb också!

Så även om tempot lugnar ner sig avsevärt mycket nu när nollningen är över, så är det ändå mycket som händer :) Och de galna studentfesterna på bryggare och vallgatans studenthem lär ju fortlöpa hela terminen, så partajandet stannar ju inte heller upp!

Juste, sen ska jag ju ha tid att träffa en kille också! Känner att jag vill ha någon att kramas med, så förhoppningsvis finns det någon fin skåning här som har manligare stämma än mig haha.. ^^
För dem som gillar brat-typen finns det ju ett jävligt gött utbud av söta skåningar, men för mig som föredrar manligare, mognare och intelligenta snubbar.... med lapin i handen och lössnus. Gärna ett par fräna träskor också! Nej, skämt åsido, men jag har ju insett att killar som pratar allt annat än norrländska är rätt osexiga i min mening.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0