VALBORG I LUND

ÄR SÅ JÄVLA VRÅÅÅLTAGGAD FÖR MORGONDAGEN!

Valborg i Lund är ett sanslöst jävla stort event, alla snackar om det och jag kan inte vänta på att få uppleva det! I Lund firas det både skvalborg, kvalborg och finalborg dagarna innan den slutliga valborg, men vi Helsingborgare är lite tröga på festdelen, så vi hänger bara med på det slutliga VRÅÅÅLFESTANDET, som då alltså är imorgon! Hoppas på att det kommer bli lika jävla awesome som jag föreställer mig!

Förra året hade de uppskattat att runt 25.000 pers befunnit sig i folkhavet i stadsparken, och dagen efter hade kommunen fått köra bort 13 ton sopor därifrån! Säger ju lite om vad för event detta är :D


Det finns kulturskillnader där du som står utanför inte har en aning om

Därför planerar jag inte heller att förklara.
I shouldn't have to. Just believe what you see.

My hair might be fake and my face covered in make-up,
but you can see my happiness and you can see the way my future is heading..
Why criticize?

I do the same things, but not the same way.
There is a difference.diamanter håller för evigt, sa dem.

Ibland behöver vi bara en push i rätt riktning, och vad den pushen egentligen är eller hur man får den spelar inte så stor roll. Men ibland när man har saknat någonting eller känt att en bit fattats och tiden bara går och går.. så är det lätt att man vänjer sig vid att vara utan den och tror sen att man inte behöver den. Kanske man rent av ratar den, tänker att det nog inte alls skulle göra en skillnad om den kom tillbaka.

Jag fick en sån mental bitchslap häromdagen, kan ha varit den bästa i mitt liv för stunden, men vem vet kanske i längden också? Jag behövde bara bli påmind av vad det är jag har saknat, för direkt jag kände känslan så visste jag vad som hade varit fel hela tiden och jag bestämde mig för att förändra det.

Och den som gav mig bitchslapen må va borta och kanske aldrig kommer åter, men känslan kommer jag att bära med mig.
Jag behövde verkligen den där uppdateringen, den där realitychecken, den där bitchslapen som visade mig vad det var som saknades i mitt liv.


a wise man once spoke


Så jävla tragisk insikt.

Nä nu får det fan vara nog. Är less på att gå omkring med skuldkänslor hela jävla tiden. Jag har ena benet i Boden och andra i Helsingborg, och det leder bara till att jag mår dåligt över hur otillräcklig jag känner mig i båda städerna.
Det är fan inte lätt, och jag mår inte bra av det. Jag slits ju itu. FATTAR INTE NI DET???

Antingen så kan de som står mig nära välja att se det utifrån mitt perspektiv OCKSÅ,
eller så kan vi sluta försöka förstå varandra alls. För what's the fucking point om ena parten är ute efter att förstå och andra att anklaga? DET BYGGER INGEN VÄNSKAP.Fuck it. Från och med nu vägrar jag lägga ner mer energi på andra än vad jag upplever att jag både i ord, handling & tanke får tillbaka. Lägger ner den gyllene regeln om att behandla andra som jag själv vill bli behandlad, för människor är blinda.

Så jävla tragisk insikt.

sprängde stugan med de galna engelsmännen

Kvällen började lugnt och fint igår, med lite paraplydrinkar och dunkande pubmusik i den gamla stugan ute i boschen. Slutade med harpunskytte, fyrverkerier, luftgevärs tävlingar, rullande i snödrivor, spyor i farmors handgjorda träkorg, i snön, i kylbagen... osv! Och när de typ 50 ölen var slut så tömde vi vodkan, och dunken och whiskyflaskorna.. till och med punchen! Dagen därpå vaknar Cody skrikandes med det 5 generationers gamla fotografiet stirrandes på honom från fotändan! Det var en jääävla kväll! :D

-

Oh, I've really missed these conversations. When I was living at the Pardoes, we used to sit for hours and just talk about everything that people don't bother to speak about. Thinking outside the box and share things that not everyone can, or is interested in, understanding. It is fascinating to realize how the conversations went from one subject to a different one and then into another and then one more.. yeah, it just goes on and on and it never stops being interesting.

I've learnt so many new things, and open my eyes to things I haven't been seeing before.
I love it. And I haven't realized how much I've missed it until now.

I am really blessed to have these people in my life. -v-RSS 2.0