-

Mitt intressecentra expanderar, eller exploderar.. vi får väl se!

Har känt en mystiskt ökande energi sista tiden, och behöver någonting att använda den till. Kreativiteten ligger dessutom på pluspoäng och tankarna sprudlar åt alla håll. Känner att jag vill hitta något nytt att snöa in på eller någon ny sysselsättning att pyssla med.

Igår och idag har jag försökt använda min energi och kreativitet till ett större allmänbildande. Älskar ny kunskap, och speciellt sådan där onödig fakta som man egentligen aldrig har någon nytta av. But who knows, någon gång kanske det kan vara nödvändigt att veta att en speciell snigel från medelhavet har tänder som innehåller världens starkaste biomineral, magnetit, och att det kan komma att bli världens hittills mest framgångsrika material för solcellernas utveckling?

Eller att den enda lagen som finns angående den svenska kungens immunitet, är att han bara kan bara avsättas om han byter religion? Dvs att han skulle kunna vara grovt kriminell, men ändå tillåtas vara kung!?
Eller att bitch betyder tik på svenska, som i hundhona?
Eller att autism numera kan anses vara en diagnos som kan botas eller mildras med terapi?
Eller att Alzheimers forskarna i quebeck har forskat fram någonting som kan komma att bli vaccin i framtiden?
Eller att det numera finns 3Dskrivare som kan "skriva ut" cdskivor med musik?
Eller att sist sverige hade en vapenamnesti var 2007 och då fick regeringen in 14 000 oregistrerade vapen och vapendelar, samt 14 ton ammunition. Och att nästa vapenamnesti kommer under perioden mars-maj i år?
Eller att SSAB i Luleå tillverkar ca 4 MILJONER ton råjärn per år? Och att de dessutom står för det största koldioxidutsläppet i hela sverige?

Ja... finns ju massvis av saker att fylla ut huvudet med. Känns nice att använda tiden till någonting produktivt också.
Får se vad det blir för andra påhitt den här veckan, känner på mig att det blir nått kreativt projekt, antingen fixa iordning mitt rum, eller göra en fet tavla av en gammal dörr, snickra ihop något eller bygga nått mystiskt konstverk. Någonting blir det då garanderat, för kreativiteten flödar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0