ramadanfrukost

Har blivit riktigt bra polare med sönerna till han som äger rummet jag bor i.
De är 20 och 23 år gamla, och så har de en kompis som också är med ibland.

Igår när jag kom hem från the silent disco vid 3 tiden så var hela familjen vaken och satt upp och åt ( det är ju ramadan, och då kliver de upp mitt i natten för att äta och sen gå och lägga sig igen ) Och de bjöd in mig, så jag satt där och åt ramadanfrukost med säkert någon promille i blodet haha. Så flummigt.

Efteråt så gick vi iväg till deras chillhörna, en enkel liten utomhusbungalow. Satt uppe och surrade, lyssnade musik, kollade bilder, ritade osv till morgontimmara, sen gick vi in på deras rum för att inte väcka familjen och där låg vi bara och chillade precis som om de vore mina svenska barndomsvänner typ. Så underlig men härlig känsla.


Lite coolt också att hänga i ett  indonesiskt pojkrum måste jag säga! Kändes så annorlunda, men samtidigt så jävla normalt. De umgås ju precis som vi svennar gör, fast på ett mer avslappnat sätt. Och inte tv, dator, iphone och allt annat tjaffs vi distraherar oss med där uppe i väst.

Vid 7 på morgonen gick vi ned till stranden och kollade på soluppgången. Min regnbågsfärgade klänning fladdrade i vinden och det gjorde Dinos långa hår också. Där satt vi allihopa på en stor kvist som sittplats och bara blickade ut mot den vackert färgade himlen och spegelbilden av den i havet.

8.30 imorse gick jag och la mig.. sov 1 timme och gick sen ned till stranden och sov i solen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0