Nattsudd

Inatt, 03 någongång, så steg jag upp ur min härliga hundratjugis för att ta på mig den något osexiga morgonrocken och knata ut på en mittinattencigg.

Väl ute på innergården så förundras jag av hur kaffearomen från Zoegas kaffebryggeri än en gång smitit iväg hela den långa vägen till vår innergård, och i den lilla inhängnaden faktiskt fastnat. Ja, där vandrade jag, runt, runt längs vår cirkelformade rabattruta. Djupt försjunken i egna tankar om det jag under dagen lärt mig, vilka insikter jag fått, vad jag lärt mig om de människor jag har i kring mig, men framför allt vad jag lärt mig om mig själv och min egen roll i gruppdynamiska sammanhang. Och så vidare…

Men denna kaffelukt tog ständigt min uppmärksamhet ifrån mig. Jag menar, det är ju bara så fascinerande att av alla lukter det hade kunnat handla om (typ från ett pappersbruk, fabrik för ekologiska bränslen, eller lukt av koldioxidutsäpp) – så råkar det vara just lukten av NYBRYGGDA KAFFEBÖNOR som smiter in till vår innergård titt som tätt.  How fucking lucky aren’t we?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0