Den tidiga sommaren

Har inte skrivit här på evigheter ju! Har hänt hur mycket som helst :)

Börjar med valborg, det var awesome. Just awesome! Fullproppat med härliga människor som pickninckade i parken, det var grillar igång nästan överallt, chips, frukt, vatten och bääääärs. Glad stämning överallt och bara allmänt GRYM start på sommaren!Sen då?
Tentaplugg!
Och det låter nog helt otroligt, men hittills så har de intensiva tentaperioderna också varit de bästa. Gemenskapen och sammahållningen i grupperna sammansvetsas ordentligt och alla taggar mot samma mål, dvs att klara skiten! Vi har en egen studiegrupp i klassen, vilket ungefär går att beskriva som att de jag trivs allra bäst med är i en grupp, och tillsammans så hängde på vi skolan mer eller mindre en vecka i streck, morgon till midnatt haha.


Allt annat då?
Sommaren har kommit.
Har njutit så mycket utomhus som jag bara kunnat. Suttit på gröningen (stranden vid havet) och kollat på solnedgången ett flertal gånger, solat i parken, vandrat runt i pålsjöskogen, hängt vid sjön i fredriksdahl, eller på innergården på campus. Ätit glass på piren, raggat runt med fullsatt bil och dampat med spansk sommarmusik med brudarna, chillat på hamnkrogen nån fredagkväll, och inte minst varit på ännu en legendarisk fest hos Borre och gänget. Skojar inte, där är det verkligen det närmsta till collagefest man kan komma tror jag.RSS 2.0