Borde skicka in en dagen ros till HD

Och menar då inte högsta domstolen som just friat de 6 killarna som med inte tillräckligt bevis kunde dömas. Jag syftar med rubriken till Helsingborgs dagblad, motsvarigheten norrbaggarnas NSD tidning.

Det är nämligen så att vi har en beundrasvärd granne här i huset som med ojämna mellanrum kommer ned och lämnar random möbler till "oss studerande ungdomar". Och vet ni vad? Nu sist så har sötgubben kommit ned med ett skrikande vitt matbord som passade perfekt in i köket med schackrutigt golv.

Men sett med mitt eget bästa i åtanke så är det dessutom ännu mer fantastiskt, då det innebar att jag kunde flytta in det nu utbytta träbordet in till mitt rum -och alltså äääntligen har ett skrivbord! Ett knaggligt, med tillräckligt stabilt, skrivbord som med lätthet bär min laptop och rymmer alla miljontals papper och rapporter jag jobbar med. 

Jag är så entusiastisk över min fina skrivhörna att det en fredagkväll som denna kändes alldeles ypperligt att ta en powernap mellan 20 och 22 för att sen orka sitta uppe och skriva till ljudet av nattens ingenting. I atmosfären av de vilande själarnas drömland. I den tid- och rumslösa bubblan som uppstår under nattetimmarna.
Åh så jag älskar't.

Tack du okände granne. Evig hälsa, lycka och kärlek till dig. Peace och allting annat.
TACK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0